U bent hier: Home › Toernooien › Senioren › 40+ Toernooi

40+ Toernooi

40 jaar 40+ toernooi

Van 2 t/m 7 juni 2013 werd het 40e 40+ toernooi gehouden. Het was prachtig weer, voor het eerst dit jaar zo ongeveer! Er waren 67 mensen die wilden mixen en 20 die wilden singelen. Het aantal singelaars was helaas iets minder dan vorig jaar, maar toch kon het schema redelijk worden gevuld.
Iedere avond werden interessante mix-dubbels op de baan gezet. Alle sterktes met en tegen elkaar. Er klonken weer zeer enthousiaste geluiden, ook van nieuwe leden.
De finalisten van zowel de dames als heren  enkel waren dezelfde als vorig jaar: Miep van der Wiel tegen Sonja Verlaat en Jeroen Kastrop tegen Marc-Jeroen van den Bogaardt. De uitslag was ook hetzelfde. Sonja en Marc-Jeroen waren weer nét iets sterker dan hun tegenstander. Het waren leuke finalewedstrijden. De winnaars ontvingen de wisselbeker en een dinerbon van Tappasrestaurant El Rey, die deze bon gedeeltelijk sponsorde. De tweede prijs was een bon van Intersport.
De finale van de mix-dubbel werd gespeeld door de vier mensen die gemiddeld het meest aantal games hadden gewonnen in de week. Dit waren Cees Laan en Coby van der Horst tegen Alda Pfaff en Fernand Hageman. De eerstgenoemden wonnen deze finalepartij en daarmee een bon van Intersport/Sport 2000. De tweede prijs was een blik ballen.

Voor Yvonne Beerden en Andries van Aalderen van de 40+ toernooicommissie was dit hun laatste optreden als commissieleden. Zij hebben het jaren lang gedaan, waarvoor veel dank. Volgend jaar komen zij gewoon tennissen, maar met nieuwe commissieleden achter de tafel. Gelukkig zijn er al weer nieuwe leden gevonden, namelijk Hilde Baakman, Fernand Hageman en Hans de Rooij.
Dit jaar kon Dick Uijtewaal helaas niet aanwezig zijn vanwege een verblijf in het ziekenhuis. We hopen hem er volgend jaar weer bij te hebben!

De commissie had geconstateerd dat er veel geld in de commissiekas zat en heeft besloten een bedrag van € 300 te doneren aan een goed doel, namelijk De Opkikker, een stichting die wensen vervult van langdurig zieke kinderen. Een aantal leden van VEP zetten zich in voor dit goede doel en de stichting heeft Sjoerd Burgers een keer de dag van zijn leven bezorgd.

Volgend jaar weer een 40+ toernooi! Hopelijk met net zulk mooi weer, net zulke enthousiaste en mogelijk meer deelnemers. De commissie vond het weer een genoegen dit toernooi te mogen organiseren.

Met sportieve groet van de 40+ toernooicommissie

Ogenblik a.u.b. ...