U bent hier: Home › Jeugd › Clinic oud proftennisser Sjeng Schalken

woe middag 23-10 tennisclinic met oud proftennisser Sjeng Schalken

Op woensdagmiddag 23 oktober gaf oud proftennisser Sjeng Schalken een clinic op VEP voor alle jeugdleden van VEP en de deelnemers aan het Paddenstoeltoernooi.
Sjeng heeft op de 11e plaats gestaan op de wereldranglijst (Robin Haase staat rond de 60e plaats) en heeft 3 jaar achterelkaar de kwartfinale gehaald op Wimbledon.

Het was een hele leuke en sportieve middag waarin zo'n 60 kinderen een balletje hebben kunnen slaan met Sjeng. Daarnaast hebben onze trainers en een paar enthousiaste vrijwillgers (zelfs van buiten VEP) er voor gezorgd dat er op elke baan een leuke oefening gedaan kon worden.
Het was leuk om te hoe Sjeng zich aanpastte aan alle leeftijden en spelniveau's. Hij maakte er voor alle kinderen een leuke middag van.
De laatste groep kinderen die tegen hem kon spelen heeft kunnen ondervinden hoe gemakkelijk hij kan versnellen en plaatsen.

Ook Wilco en Lawrence hebben kunnen ondervinden dat hij, ondanks het feit dat hij nauwelijks meer speelt, nog steeds heel goed kan tennissen.
Het was een mooie demonstratie van tennis op een hoog niveau met ballenjongens en scheidsrechter, helemaal zoals het hoort!

Er was natuurlijk veel publiek op de clinic afgekomen en die hebben volop genoten. 

Na de clinic nam Sjeng nog alle tijd voor de kinderen om posters en handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan.

Onze dank gaat uit naar Intersport/Twinsport Woerden en Sjeng Sport die deze clinic mogelijk gemaakt hebben. 
  


Ogenblik a.u.b. ...