Tennisles

Tennistraining is voor alle leden van VEP toegankelijk. De tennistrainingen worden gestart in het voorjaar (voorjaarsvakantie tot zomervakantie) en in het najaar (zomervakantie tot media februari). Alle trainingen worden buiten gegeven op de Advantage Redcourt banen van VEP. Groene Hart Tennis verzorgd met gediplomeerde trainers alle trainingen van VEP. De indelingen worden door Groene Hart Tennis, en in overleg met de technische commissie, gemaakt.  

Naast de reguliere trainingen verzorgt Groene Hart Tennis balvaardigheidscursussen voor junioren van 4 t/m 9 jaar die nog niet lid zijn.  Op een speelse manier komen kinderen in aanraking met de tennissport. Alle balvaardigheidscursussen worden in een sporthal gegeven. 

De trainingen

Een normale tennistraining duurt 50 minuten; een verkorte van 25 minuten of een verlengde van 75 minuten is ook mogelijk, mits dit past in het rooster voor de trainingen. Je kan je eenvoudig via de website van Groene Hart Tennis opgegeven voor de tennistrainingen. Indien je buiten de reguliere starttijden van het seizoen wenst te starten met trainen, kan je contact opnemen met Lawrence of Wilco. Indien je nog niet zeker bent, kan je altijd een proefles mee komen trainen. 

Deelname aan de tennistrainingen is alleen toegestaan voor leden van VEP. Het daarom nog om naast het invullen van het inschrijfformulier voor de tennistrainingen, je ook aan te melden aan lid van VEP. Tarieven voor de trainingen zijn te vinden op de website van Groene Hart Tennis. 

Heb je vragen over de regulieren tennistrainingen? Mail dan naar 

Sportieve groet, 

Lawrence Bolger  06 1505 7812
Wilco Meiborg 06 4343 1116

Onze sponsor:

Rabobank

Ogenblik a.u.b. ...