Commissie

 

De jeugdcommissie bestaat uit maar liefst negen enthousiaste leden. Iedereen heeft z'n eigen taak of taken en iedereen springt bij daar waar het nodig is (en dat is heel vaak!) in. Hieronder zie je hoe de taken verdeeld zijn. De personen die bij een taak/activiteit genoemd zijn, zijn de aanspreekpunten voor de betreffende activiteit of taak.

Leden Taken
Tineke Beerepoot Competitie Groen, Geel, financiën
Anouk Beijnes Tenniskids World Tour (Rood en Oranje)
Annelies Beijnes Hand en spandiensten, VCL, VTL
Frans Coljé Tenniskids World Tour
Heddie Graveland Competitie Groen, Geel, VCL
Anouk Groot Functionaris Tenniskids World Tour (Rood en Oranje)
Marieke Kragten Voorzitter, VCL, VTL, Paddenstoeltoernooi
Willem Langerak Contact trainers, Kweekvijver, VCL
Maureen Pietersz Competitie Geel, VCL

Het werken voor de jeugdcommissie is erg leuk maar kost ook veel tijd. Alle leden van de jeugdcommissie zijn net als iedereen druk met hun eigen werkzaamheden. We zijn allemaal vrijwilligers die het beste voor hebben met de VEPjeugd. We zijn er voor alle jeugdleden van VEP, van elke leeftijd en van elk tennisniveau. Dat betekent dat we af en toe niet alles helemaal zo kunnen regelen dat het voor ieder kind precies zo is, zoals ze zouden willen. We hopen op jullie begrip hiervoor.

We vragen ook regelmatig of er ouders / oudere jeugdleden zijn die ons kunnen helpen. Bijvoorbeeld met pannenkoeken bakken, helpen met het organiseren van activiteiten of met het plaatsnemen achter de wedstrijdtafel bij toernooien (oudere jeugdleden). Ook het regelen van vervoer voor het competitieteam waar uw kind inzit hoort hierbij.

We merken bij zowel ouders/verzorgers als kinderen dat af en toe meehelpen op de club als gezellig wordt ervaren en dat het meer betrokkenheid bij de club creëert. En dat is wat we willen: een gezellige en sportieve club waar zowel de jeugd als hun ouders/verzorgers zich thuis voelen.

We hopen jullie vaak te zien op ons park en als jullie vragen hebben stel ze dan gerust, liefst per email:  jeugdcomvep@gmail.com

 

 

Onze sponsor:

Rabobank

Ogenblik a.u.b. ...