World Tour 

Vanaf zondagmorgen 10 september spelen ruim 15.200 kinderen, verdeeld over meer dan 2400 ploegen van ruim 800 clubs, mee in de Word Tour. Hieronder vind je de teamindeling. Nadat de KNLTB de speeldagen bekend heeft gemaakt, zal ook het afdelingsnummer hieronder worden weergegeven. Wanneer dit bekend is, kun je op het team klikken, waarna je zal worden doorgeleid naar het Tennis Kids Toernooi Schema. Per speeldag kun je zien op welke locatie de wedstrijden, op welk tijdstip gespeeld worden. 8 dagen voor aanvang dient een club de speeltijd te publiceren. Staat er geen tijd genoemd dan wordt de standaardtijd van 9:00 uur aangehouden.

De teamindeling:

Rood 1  Rood 2
Niels van Schadewijk (C)  Stijn Arends (C)
Thomas van Kesteren  Babet Teunissen
 Pepijn van Kesteren (C)  Chiem Veenma
 Ties Huistra  Merel Colaris (C)
Joy Groenendijk Daan Colaris
   Vera van Eijk
   Bruce Engels
   Craig Engels

 

Oranje 1 (VEP 1)  Oranje 1 (VEP 2)  Oranje 2 (VEP 1)
 Bas de Groot  Anoek Borsboom  Féline van Kesteren
 Thorben Coljé (C)  Floris Gerritsen (C)  Tim Jasper Faijen
 Axel Bolle   Sara Tanis  Isa van Eijk
 Carsten Geusebroek  Quinty Teunissen  Sanne Veelenturf (C)
 Mathias Grotepass (C)  Alec Kemna  Esmée van Bemmel
 Stein Ramakers  Leon van den Berg (C)  Sophie Otten
 Bart Slooten    Reserve: Lieke Opmeer

Speeldata najaar 2017
10 september;
17 september;
24 september;
1 oktober;
8 oktober.

(C) = Captains:
Ieder team heeft 2 captains. De taak van de captains is de communicatie binnen het team opzetten (bijv. een whatsapp-groep). Als een speler afwezig is, meld je hem/haar tijdig af bij de teamcaptain. Hij of zij zorgt dat het team ieder speeldag begeleid wordt (kan ook een andere ouder uit het team zijn!) en dat iemand uit het team zorgt voor 25-30 tussendoortjes bij thuiswedstrijden. De teamcaptains melden de aanwezige kinderen direct bij aankomst aan bij de wedstrijdleiding.

Opzet World Tour Rood & Oranje
Voor Rood geldt dat er per speeldag twee ouders Anouk en Frans ondersteunen op en rond de baan. Denk aan baantjes opzetten, doorstroom kinderen op de baan en limonade schenken.

Bij Oranje krijgt de captain (of een andere ouder uit het team!) het speelschema van de dag en zorgt dat de begeleiders van de andere ploegen/clubs een exemplaar krijgen. Hij/zij houdt de uitslagen bij en levert het formulier na afloop in bij de wedstrijdleiding. 

Alle captains krijgen stickerboekjes en stickers voor de deelnemers. Na iedere aanwezige speeldag wordt een sticker door de captain uitgedeeld. 

Contactpersoon m.b.t. de teamindeling en aanvangstijden:
Anouk Groot (Functionaris Tenniskids TV Vep)
06 - 31081326

Contactpersonen op en rond de baan:
Anouk Beijnes: 06 - 50950211
Frans Coljé: 06 - 54628404

Onze sponsor:

Rabobank

Ogenblik a.u.b. ...