World Tour 

Vanaf zondagmorgen 18 maart spelen ruim 15.200 kinderen, verdeeld over meer dan 2400 ploegen van ruim 800 clubs, mee in de Word Tour. Hieronder vind je de teamindeling. Nadat de KNLTB de speeldagen bekend heeft gemaakt, zal ook het afdelingsnummer hieronder worden weergegeven. Wanneer dit bekend is, kun je op het team klikken, waarna je zal worden doorgeleid naar het Tennis Kids Toernooi Schema. Per speeldag kun je zien op welke locatie de wedstrijden, op welk tijdstip gespeeld worden. 8 dagen voor aanvang dient een club de speeltijd te publiceren. Staat er geen tijd genoemd dan wordt de standaardtijd van 9:00 uur aangehouden.

De teamindeling:

Oranje 1  Oranje 2

 Pepijn van Kesteren (C)

Thomas van Kesteren

Niels van Schadewijk

Vera van Eijk

Stijn Arends

Bruce Engels (C)

Craig Engels

Jip Rijkhoek (C)

Speeldata najaar 2018

9 september;
16 september;
23 september;
30 september;
7 oktober.

(C) = Captains:
Ieder team heeft 2 captains. De taak van de captains is de communicatie binnen het team opzetten (bijv. een whatsapp-groep). Als een speler afwezig is, meld je hem/haar tijdig af bij de teamcaptain. Hij of zij zorgt dat het team ieder speeldag begeleid wordt (kan ook een andere ouder uit het team zijn!) en dat iemand uit het team zorgt voor 25-30 tussendoortjes bij thuiswedstrijden. De teamcaptains melden de aanwezige kinderen direct bij aankomst aan bij de wedstrijdleiding. Tevens zal er in februari een informatieavond worden georganiseerd m.b.t. de organisatie van de World Tour. De aangewezen teamcaptains zullen de World Tour organiseren op de zondagochtend dat hun eigen kind thuis speelt bij T.V. Vep.

Alle captains krijgen stickerboekjes en stickers voor de deelnemers. Na iedere aanwezige speeldag wordt een sticker door de captain uitgedeeld. 

Contactpersoon m.b.t. de teamindeling en aanvangstijden:
Anouk Groot (Functionaris Tenniskids TV Vep)
06 - 31081326

Contactpersonen op en rond de baan:
Frans Coljé: 06 - 54628404

Onze sponsor:

Rabobank

Ogenblik a.u.b. ...